DU OVERVEJER AT BLIVE MEDLEM AF LIFTRS GYM

Har jeg mulighed for at prøve LIFTRS GYM, inden jeg køber et medlemskab?

Svar: Ja, vi tilbyder 2 gratis prøve træninger, send os en mail eller mød op i vores åbningstider og aftal nærmere.

Hvordan kan jeg betale for mit medlemskab?

Svar: Der betales ved DIBS aftale, hvor der løbende bliver trukket d. 1. i måneden.span>

Hvilke hold kan jeg deltage på som medlem?

Svar: Som medlem, i LIFTRS GYM, har du mulighed for at træne på samtlige hold, og benytte dig af Open Gym. Se hvilke hold vi tilbyder her.

Hvor gammel skal jeg være for at træne i LIFTRS GYM?

Svar: Det er muligt at træne på hold og i Open Gym, fra man er 14 år. Er man imellem 7 og 13 år kan man få et børne-medlemskab. Læs mere her.

Kan jeg tage mine børn med til træning?

Svar: Ja, du er velkommen til at tage dine børn med. Vi har et sofaområde på 1.sal til rådighed, hvor børn må opholde sig, under forældrenes ansvar.span>

Jeg er ikke i særlig god form. Kan jeg deltage alligevel?

Svar: Alle, uanset form, kan deltage på vores hold. Øvelserne kan og vil blive tilpasset. Med andre ord træner du ‘mod’ dig selv – og sammen med dine nye venner hos LIFTRS GYM. Hvis du er i tvivl om LIFTRS GYM passer til dit niveau, er du altid velkommen til at kontakte os på enten 50 54 38 77 eller kontakt@liftrsgym.dk

Hvor mange kan der være på et hold?

Svar: PÅ alle hold kan der være op til 14 deltager per hold, med undtagelse af Team WOD og Crossfit Endurance hvor der kan være op til 20 deltagere.span>

DU ER MEDLEM

Hvordan skifter jeg fra et medlemskab til et andet?

Svar: For at skifte fra eksempelvis ’10 turs kort ’ til ‘standard medlemsskab’, skal du blot fange os i receptionen. Så retter vi dit medlemskab. Husk legimitation, dit medlemsskort og dit betalingskort, da DIBS aftalen skal oprettes samtidig. Der er ingen omkostninger forbundet ved at skifte fra et medlemskab til et andet.

Hvordan kan jeg tilmelde mig hold?

Svar: Du kan til- og afmelde dig ved at logge på “Mit LIFTRS GYM” på vores hjemmeside (login finder nederst på siden) eller benytte vores smartphone-applikation “Sport-Solution” (iPhone og Android).

Kan jeg til- eller afmelde hold via telefon?

Svar: Det er ikke muligt at til- eller afmelde hold over telefonen. Dette skal gøres via “Mit LIFTRS GYM” på vores hjemmeside (login finder du nederst på siden) eller via vores smartphone-applikation Sport-Solution (iPhone og Android).